Bättre en sticka i foten än två i ryggen- Mattias Boström, Sofia Rutbäck Eriksson

Betyg 4.1
5h 50min
165 Sidor
Katarinas eminenta detektivbyrå
bookCoverFor

Beskrivning

Luleås mest eminenta (och enda) privatdetektiv Katarina Zapp får helt oväntat ett telefonsamtal från Världens Tråkigaste Person, tillika Katarinas före detta kollega från revisionsbyrån. Lyxkaffe för flera hundra tusen har försvunnit från Nederluleå kyrkoförsamling, men knappt hinner Katarina och bästa pensionärsvännen Greta luska i fallet förrän en person faller offer för en särdeles grym, handarbetsrelaterad död. I en kamp mot klockan, den lokala syjuntan, Världens NÄST Tråkigaste Person och en viss återkommen nemesis kämpar Katarina och Greta med de båda mysterierna. Och kanske hade de haft en rimlig chans att klara biffen om inte Malmuddens främsta hippie drabbats av en pytteliten sticka i foten och mänskligheten kommer förmodligen gå under om han inte får ögonblicklig omvårdnad.

”Bättre en sticka i foten än två i ryggen” är nionde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i himmelskt samarbete med Mattias Boström.

Sagt om bokserien:
”Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör” (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)

Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

9

Tid ljudbok:
5h 50min
Sidor e-bok:
165
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-29
Förlag ljudbok:
Lind & Co
ISBN ljudbok:
9789180194518
Förlag e-bok:
Lind & Co
ISBN e-bok:
9789180198790

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)