Belle - Den magiska presenten- Disney

Betyg 4.4
1h 5min
Prinsessor
bookCoverFor

Beskrivning

Belle är så uppspelt inför den kommande vinterbalen på slottet! När de förtrollade föremålen ska hjälpa Belle att välja ut smycken till kvällen påminns hon om ett berlockarmband hennes far gjort till henne.
Mrs. Potts och de andra förtrollade objekten (och Odjuret!) bestämmer sig för att överraska Belle med ett nytt armband. Men under tiden alla letar efter rätt juveler till sina berlocker, tickar klockan och balen närmar sig! Kommer Belles överraskning att bli klar i tid?

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Frida Påhlsson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
1h 5min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-01
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726758092

© Saga Egmont (Ljudbok)

0