Belle - Det mystiska meddelandet- Disney

Betyg 4.5
1h 4min
Disneyprinsessor
bookCoverFor

Beskrivning

Det är inte alltid lätt att vara Odjurets fånge, men Belle gör det bästa av situationen. Det finns så många rum att utforska i det stora slottet – inklusive det fantastiska biblioteket. När Belle hittar ett hemligt meddelande i en av böckerna blir saker och ting snabbt spännande och hon inser snart att hon har snubblat över ett gammalt mysterium! Belle tar hjälp av den förtrollade kandelabern Lumière och en liten tekopp som heter Chip, men kommer de att kunna lösa gåtan?

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Emma Ericson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
1h 4min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-14
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726758085

© Saga Egmont (Ljudbok)