Besökarens skugga

- Lena Ollmark, Mats Wänblad

Betyg 4.1
3h 50min
Krabbsjögrund
bookCoverFor

Summering av boken

Ljusets låga fladdrade till, som om en vind letat sig in i rummet, trots att dörren var stängd. Skuggorna av Agnes och Sara dansade på väggarna bakom dem. Men ... det var något som inte stämde med skuggorna. Karl flämtade till när han insåg vad det var. Han såg tre skuggor på väggen bakom Agnes och Sara. Tanken slog honom med isande kyla. Han såg Besökarens skugga!

Saras barndomskompis Agnes återvänder till Krabbsjögrund och orsakar splittring mellan bästisarna Karl och Sara. Samtidigt börjar det hända märkliga saker på skolan. Det är som om ondska sipprar in genom väggarna och Agnes tycks alltid befi nna sig i dess centrum. Karl och Sara vet inte vad de ska göra för att hjälpa henne de är osäkra på sina känslor för varandra och för Agnes. Kan det vara Agnes själv som orsakar det onda eller är hon i själva verket hemsökt av någon? Och vem eller vad är egentligen Besökaren?

Besökarens skugga är härligt ryslig läsning, och den femte delen i en serie böcker med spökhistorier från den mystiska staden Krabbsjögrund.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Del:

5

Tid ljudbok:

3h 50min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-03-14

Förlag ljudbok:

StorySide

ISBN ljudbok:

9789170367885

© 2013 Storyside (Ljudbok)