Billie. Du är bäst- Sara Kadefors

Betyg 4.6
3h 23min
112 Sidor
Billie
bookCoverFor

Beskrivning

Billies optimism och nyfikenhet är hennes styrka, även när oktoberhimlen är blygrå och hemligheter vaktas bakom stängda dörrar. Sara Kadefors bokserie om Billie har hyllats av läsare och kritiker.Billie är kvar hos Perssons i Bokarp. Livet hos fosterfamiljen fortsätter att överraska med nya inslag som lövkrattning och nattorientering. Nu när den tunga känslan som fyllde huset har fått ett namn – Casper, lillebrodern som dog i en olycka – är det som att lyfta på ett lock. Men det finns fler saker att fundera över. Det verkar som om Alvar och hans kusin Douglas hatar varandra på riktigt. Varför? Ingen vill berätta för Billie. Därför bjuder hon in Douglas när Alvar fyller år. Det blir inte helt lyckat.

I skolan är Billie omänskligt omtyckt. Det är inte heller helt lyckat. När man utser henne till kamratstödjare räcker hon snart inte till. Precis alla vill bli sedda. Utom kanske just Douglas som undviker Billies blick i skolan, men som väcker något inom henne som hon inte kan sätta ord på.

I böckerna om fosterhemsplacerade Billie skildrar Sara Kadefors lyhört det allmänmänskliga med relationerna i fokus. Den första boken om Billie utkom 2015 heter Avgång 9:42 till nya livet.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
3h 23min
Sidor e-bok:
112
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-01-13
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176513903
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789163895050

© Bonnier Carlsen (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Billie. Du är bäst - Ljudbok, E-bok

Bra bok

Känslor

Jesper

Sååå bra bok! Jag älskar den!

Ida