Blindbock - erotiska noveller

Blindbock - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"Ann-Mari stängde portföljen med en liten smäll. Hon hittade en sax och klippte av snöret runt paketet. Den innehöll ett brev och en nyckel. Det såg ut som en hotellnyckel, en litet skylt med ett nummer 1465 var fäst på den. Vad skulle detta betyda?

Ann-Mari lade brevet, nyckeln och inslagspapperet i sin handväska och drog på sig de höga, bruna läderstövlarna. En kvart senare stod hon i rum 1465 på lyxiga Intercont. Hon hade stängt och låst bakom sig och var nu i den lilla hallen, som var elegant inredd. Belysningen var svag och hade en svag nyans av rosa, och genom en portal kunde man se in i nästa rum där en stor dubbelsäng stod.

Oh lala, vad kommer att hända med henne? Lyckligtvis är hon inte rädd, bara nyfiken och pirrig..."

Läs även "Med benet utsträckt".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Blindbock - erotiska noveller

För få betyg just nu

För få betyg just nu