Blixtra, spraka, blända!- Jenny Jägerfeld

Betyg 3.9
13h 13min
368 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Läskigt och känsligt om att förlora fotfästet [] en bladvändare om identitetsstörtande dålighetsliv
Expressen

Jenny Jägerfeld skriver oerhört träffsäkert och drivet
Enköpings-Posten

Språket skär som en vass kniv genom nypotatis
Jönköpings-Posten

Penny Löwe var det litterära stjärnskottet som knappt hann lysa upp himlavalvet innan hon slocknade. Efter en hedonistisk vistelse i London, där hon bränner hela förskottet för nästa bok, kommer hon hem till Sverige utan några som helst idéer till romanen som borde varit klar för länge sen.
Men vännen Lola dyker upp med en lösning. Hon ska hjälpa Penny att hitta inspirationen igen. Tillsammans konstruerar de en lika okonventionell som livsfarlig plan. Vem är egentligen Lola en skänk från ovan eller en musa från helvetet?
Jenny Jägerfeld har skrivit en roman med högt driv och psykologiskt djup om destruktiv vänskap, kreativ låsning och jakten på det "äkta" i litteraturen.

Jenny Jägerfeld är författare både för vuxna och barn och unga. Hon debuterade 2006 med romanen Hål i huvudet och belönades med Augustpriset 2010 för ungdomsboken Här ligger jag och blöder. 2017 tilldelades hon Astrid Lindgrenpriset för sitt författarskap. Hon är också verksam som psykolog.

Jenny Jägerfeld är en frisk vind - ja, en virvlande storm - rakt genom en ofta stillastående och stinkande göl av ingrodda och oreflekterade fördomar och förutfattade meningar. Frispråkig, frisk och förföriskt frivol, ja rentav frenetiskt fatal.
Gefle Dagblad
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
13h 13min
Sidor e-bok:
368
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-06-25
Förlag ljudbok:
Natur & Kultur
ISBN ljudbok:
9789127160613
Förlag e-bok:
Natur & Kultur
ISBN e-bok:
9789127154384