Blodland- Kim Faber, Janni Pedersen

Betyg 4.1
14h 35min
378 Sidor
Martin Juncker
bookCoverFor

Beskrivning

Tredje boken i den hyllade serien om Martin Juncker!


»Många författare använder samma koncept där poliserna får spegla samtidsproblemen både genom sitt yrkesarbete och sina privatliv, men Kim Faber och Janni Pedersen lyckas bättre än de flesta.« Lotta Olsson, DN


»En polisdeckare av världsklass.« Betyg: 5 av 5 - Katrine Hamori, BTJ


Martin Juncker har knappt hunnit tillbaka till jobbet efter en allvarlig operation när en ung kvinna hittas mördad på Amager Fælled. Hon har kvävts till döds och lämnats kvar halvnaken i ett buskage. Hennes kläder ligger prydligt hopvikta på marken vid sidan av kroppen. Det finns inga spår att gå på.

Men mordet väcker något till liv i Juncker. För tio år sedan utredde han ett liknande fall, där man aldrig hittade gärningsmannen, och nu kan han inte frigöra sig från tanken att det kan vara samma mördare.

Signe Kristiansen är glad att Juncker är tillbaka. Hon arbetar med ett knivdråp där en ung nynazist mist livet under en politisk aktion i Nørrebro. Två oberoende fall – tills det visar sig finnas en uppseendeväckande koppling.

I översättning av Svante Skoglund.


KIM FABER [f. 1955] & JANNI PEDERSEN [f. 1968] debuterade 2019 med kriminalromanen Vinterland, som vann Danska kriminalakademins debutantpris 2020. Janni Pedersen är till vardags kriminalreporter på danska TV2. Kim Faber är före detta journalist på Politiken, där han arbetade som nyhets- och kulturjournalist i 25 år. Blodland är den tredje boken i den bästsäljande serien om Martin Juncker.
Uppläsare:
Översättare:
Svante Skoglund
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
14h 35min
Sidor e-bok:
378
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-11-14
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789180630856
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789180237239

Vad andra tycker

Recensioner av Blodland - Ljudbok, E-bok

Spännande bok och bra uppläst!

Anna karin

Som vanligt välskriven och spännande. Förstörs dock av uppläsare som får alla att låta som hundraåriga..

Suzana

Bra,bra mycket bra!

LILLEMOR

Uppläsaren Niklas Falk är total katastrof.

Katarina

Bra och spännande böcker i den här serien, men de två första kanske lite bättre. Dansk spänningslitteratur är i mitt tycke snäppet vassare än den svenska. Uppläsaren Niklas Falck otroligt bra, men man bör höja rösttakten till 1,5

Pia

Bra deckare men lite för lång för min smak. Älskade uppläsningen!

Sophie

Fick sluta lyssna då uppläsaren har en väldigt underlig berättarteknik.Som om han läste boken för en mellanstadieklass.Synd.

Pia