Blodmåne

Betyg 4.2
9h 30min
319 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En internationell thriller om den illegala handeln med noshörningshorn som idag betingar ett högre kilopris än både guld och kokain.

En noshörningshona dödas brutalt på Kolmårdens djurpark medan svenske rockstjärnan Rob Chasey roar sig med att trasha hotellrum i New York. Några timmar senare finner han sig själv på den sydafrikanska savannen, mitt i en global härva av smuggelkarteller och korrumperade diplomater.

Där visar det sig att han själv är främsta villebrådet, och att den enda han kan lita på är den omutligt vackra parkskötaren Thabisa.

Helt oväntat hittar Rob Chasey ett motangrepp; frågan är bara om det även kan rå på det syndikat som ligger bakom mordet på den svenska noshörningen.

Blodmåne är en rapp bladvändare om det hänsynslösa spelet med utrotningshotade djur, och de mänskliga offer som skördas på vägen. En deckare som skildrar, lika spännande som autentiskt, en av världens idag smutsigaste och farligaste världsmarknader.

Markus Lutteman debuterade med den hårdkokta biografin El Choco. Han har också fått mycket uppmärksamhet för Det du inte såg samt för Per Holknekt 1960-2014. Tillsammans med Mons Kallentoft har han hittills gett ut de fyra första delarna i Herkulesserien. Sammantaget har hans böcker sålt i 1 miljon exemplar.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 30min

Sidor e-bok:

319

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-09-16

Förlag ljudbok:

Bookmark Förlag

ISBN ljudbok:

9789188345653

Förlag e-bok:

Bookmark Förlag

ISBN e-bok:

9789188171955

© Bookmark Förlag (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Blodmåne -
E-bok, Ljudbok

Kan. Tyvärr ej med den här uppläsaren

Alf

Bra bok och uppläsare, svårt att sluta lyssna när man väl har börjat!

Patric

Super bra 👍

Carsten Bredemeyer

Mycket bra, känns verklig, det förekommer säkerligen varje dag. Bra med inte så många karaktärer, lätt att hänga med, även efter paus. Stefan, ja vad kan man säga som inte redan är sagt. Otroligt bra inlevelse i sin läsning, en fröjd att lyssna till🤗

Wiviann