Blues

Betyg 4.2
4h 14min
133 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Det är med visst motstånd som sångerskan Louise Hoffsten söker sig till läkare för yrsel och känselbortfall. Efter att ha blivit lämnad av sin stora kärlek är hon övertygad om att hon lider av hjärtesorg. När hon får diagnosen MS, multipel skleros, har hon svårt att acceptera det. Inte kan väl hon som bara är dryga trettio verkligen vara drabbad?

När chocken väl har lagt sig börjar Louise söka efter hjälp. Men den traditionella sjukvården meddelar att det inte finns några botemedel utan att nervsjukdomen är både allvarlig och kronisk. Desperat provar Louise på alla alternativa lösningar hon kan finna. Hon tänker inte låta sin sjukdom hindra henne från att göra det hon vill, utan kämpar vidare för att uppfylla sin dröm: att få sina skivor utgivna i USA.

Trots att vägen är fylld av motgångar ger Louise inte upp och till slut hittar hon precis det hon behöver, nämligen ett skivbolag som ser hela hennes potential och som är villigt att satsa på hennes musik. Efter alla bakslag ser hennes lycka ut att vända och med större avstånd till sin skilsmässa och ny medicin kan hon äntligen börja blicka framåt igen.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

4h 14min

Sidor e-bok:

133

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-06-16

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176515952

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137150949

Vad andra tycker

Recensioner av Blues -
Ljudbok, E-bok

Boken är verkligen skriven med mycket känsla och man förstår direkt varför den heter Blues. Det hade varit absolut drömlika om BB King eller en annan av de giganter inom bluesen hade spelat ihop med Louise.

Axel

Intressant att läsa om hennes sjukdomshistoria. Alla olika men alla lika. Både igenkänning och inte.

Lisa