Bödelskyssen

- Mons Kallentoft

Betyg 4
9h 43min
272 Sidor
Malin Fors
bookCoverFor

Summering av boken

Mons Kallentofts böcker om kriminalinspektör Malin Fors har sålts i över tre miljoner exemplar och älskas av läsare världen över.

I Bödelskyssen är Malin tillbaka i Linköping efter en uppslitande tid som sambandsofficer i metropolen Bangkok. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången.

Så kapas ett plan på Linköpings flygplats och Malin och hennes kollegor kastas in i det största gisslandramat i Sveriges historia. Över fyrtio män, kvinnor och barn hotas till livet av kaparen som har tagit sig rätten att bestämma över andras liv och död. Men kan några få liv offras för att rädda många?

Kapningen blir en tragisk händelse som får efterverkningar under lång tid framöver. När sommaren når sin kulmen exploderar Linköping i ett grymmare våld än staden någonsin skådat. Malin måste försöka stoppa en mördare som hela tiden hotar att slå till igen, och som ständigt ligger steget före.

Bödelskyssen är del två i deckarkungen Mons Kallentofts nya serie om Malin Fors, inspirerad av de fem sinnena. Den första delen i serien, Djävulsdoften, hyllades av kritikerna, liksom hans tidigare böcker om Malin.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

11

Tid ljudbok:

9h 43min

Sidor e-bok:

272

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-10-11

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176515945

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137146188

Vad andra tycker

Recensioner av Bödelskyssen - Ljudbok, E-bok

Spännande handling, men mycket stressad och stressande uppläsare.

Jessica

Helt ok

Kjell

Bra

Mona

Bra och spännande

Anne