Bokhandeln i fyrtornet- Sharon Gosling

Betyg 4
12h 27min
357 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

I hjärtat av en avlägsen by nära Aberdeenshirekusten i Skottland står ett malplacerat fyrtorn. Det byggdes för 200 år sedan av en excentrisk markägare och hushåller nu den enda bokhandeln på flera mils avstånd.

Rachel kom till byn för fem år sedan och har sedan dess blivit kvar. När ägaren till bokhandeln i fyrtornet plötsligt dör, tar hon hand om den för att den inte ska gå förlorad.

En dag upptäcker Rachel en väl dold hemlighet i tornet och inser att det finns mer att veta om dess historia än hon trott. Kommer hon att upptäcka sanningen om fyrtornets första ägare? Och kan hon hindra att byns invånare får reda på den?

SHARON GOSLING arbetar som journalist och författare. Hon skriver om filmer och tv-serier i sci-fi- och fantasygenren och har skrivit flera ungdomsböcker. Med romandebuten Huset nedanför klipporna bytte hon spår och är nu aktuell med ännu en feelgoodroman, Bokhandeln i fyrtornet. Sharon Gosling bor med sin man i en avlägsen by i nordvästra England.

"Atmosfärisk och förtrollande läsning." Heat

"En charmig och mystisk berättelse skriven med en enastående fantasi och värme." Woman's Own

"En fascinerande berättelse om begravda hemligheter - ännu en briljant roman från Sharon Gosling." My Weekly

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Birgitta Karlström

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

12h 27min

Sidor e-bok:

357

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-02-14

Förlag ljudbok:

Louise Bäckelin Förlag

ISBN ljudbok:

9789177995678

Förlag e-bok:

Louise Bäckelin Förlag

ISBN e-bok:

9789177995470

Vad andra tycker

Recensioner av Bokhandeln i fyrtornet - Ljudbok, E-bok

Spännande bra

Maria Johnsen

Den var okej men för lång för man började förlorar intresset efter halva boken. Så man hoppa till dem sista fem sidorna för att slutet skulle bekräftar ens misstankar. Ångrar dock att jag la värdefull lästid på det här, för kunde nämligen läsa något annat som var bättre

Magda

För mycket motsträviga människor som plötsligt blir medgörliga. För mycket prat om camera obscura. Den förra boken var bättre.

Helena

En fin bok. Välskriven och bra.

Elisabeth