Bön om tystnad- Linda Castillo

Betyg 3.8
13h 23min
Kate Burkholder
bookCoverFor

Beskrivning

En kall oktobernatt mördas samtliga medlemmar av en amishfamilj på sin gård i Painters Mill. Familjen Plank hade flyttat in mindre än ett år tidigare, och var i samhällets ögon själva sinnebilden av det anspråkslösa amishlivet.

Polischef Kate Burkholder och hennes kollegor har få ledtrådar, inget motiv och ingen misstänkt för det fruktansvärda brottet. Kate, som är född och uppvuxen som amish, är väl medveten om att amishsamhället bär på hemligheter som de inte vill dela med utomstående ibland inte ens med varandra. Men mordet på familjen Plank är ett brott som inte liknar något annat.

När Kate hittar en dagbok som hört till en av familjens tonårsdöttrar framträder en bild av ett mystiskt dubbelliv och en karismatisk främling. Vem är denne främling som charmat flickan? Kate är fast besluten att göra allt hon kan för att ställa mördaren inför rätta även om det innebär att hon själv hamnar i skottlinjen.

Bön om tystnad är den andra delen i serien om Kate Burkholder

Linda Castillo är en bästsäljande och prisbelönt författare, vars titlar ständigt syns på topplistorna i New York Times och USA Today. Hon bor i Texas, USA.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Sofi Rydell
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
13h 23min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-09-01
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177958253

Vad andra tycker

Recensioner av Bön om tystnad - Ljudbok

Nja… gillade verkligen första boken men den här… Nej. Men bra uppläst!

Christina

Egentligen är den värd fem stjärnor men det som drar ner betyget är att den var typ fem timmar för lång. För mycket utfyllnadsmaterial helt enkelt

Pia