Borta, bara borta

- Jan Sprangers

Betyg 4
16h 4min
464 Sidor
Tillén och van Rijssen
bookCoverFor

Beskrivning

Claes Tillén och Peter van Rijssen, spanare vid länskriminalens Grova brottsrotel i Göteborg, är utlånade till Kalla fall-gruppen. De ger sig i kast med ett tjugo år gammalt fall – 22-åriga Jonna Eriksson som försvann spårlöst efter en fest i Torslanda sommaren 1993.

Det dröjer inte länge innan en mängd frågetecken uppstår. En kille som varit med på samma fest har låtit sig intervjuas av tidningen GT/Expressen om det gamla fallet. Men när poliserna vill höra honom visar det sig att han är försvunnen sedan några dagar.

Ännu vet man inte om Jonna ens varit utsatt för ett brott. Den ursprungliga förundersökningen imponerar inte. Det tycks som om de dåvarande utredarna fokuserade helt på ett enda spår och valde bort andra möjligheter.

Jan Sprangers har ett långt förflutet som journalist och researcher på Sveriges Television och som kriminalreporter på kvällstidningen GT. Att han lärt känna den värld som befolkas av poliser, åklagare, advokater, misstänkta och dömda blir tydligt i hans deckare som hyllas för sin detaljkännedom och autenticitet.

“Borta, bara borta” är den fjärde fristående delen i hans spännande deckarserie om radarparet Tillén och van Rijssen.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
16h 4min
Sidor e-bok:
464
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-02
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003568
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180003575

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)