Bränn alla broar- Siri Helle

Betyg 3.6
9h 21min
253 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Utåt sett har Liv Björk det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gör avundsvärda uppdateringar på Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Sa varför är hon så olycklig? I tonåren skrev hon ett brev till sig själv, som hon skulle läsa om hon någon gång övervägde att ta sitt liv. I brevet finns en uppmaning att ge livet en sista chans, spendera alla pengar och göra det där hon drömt om men aldrig vågat. Liv bestämmer sig för att ge det tre månader. När hon träffar den idealistiska gatukonstnären Sanna öppnar sig plötsligt en värld av nya möjligheter samtidigt som det utsatta dödsdatumet kommer allt närmare.

"Bränn alla broar" är en roman som tar upp var tids svåra frågor med bade allvar och livsbejakande humor. Om framgångsideal, hälsohets och hur vi egentligen mar bakom våra polerade profiler. En rapp uppgörelse med frågan som ständigt gäckar oss: Hur tusan blir jag lycklig?

SIRI HELLE är nyutexaminerad psykolog och bosatt i Stockholm. År 2017 mottog hon Lilla Psykologpriset för sitt arbete med att popularisera psykologisk forskning som föreläsare, skribent och mediaprofil. Bränn alla broar är hennes debutroman.
Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
9h 21min
Sidor e-bok:
253
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-06-29
Förlag ljudbok:
Modern Audio
ISBN ljudbok:
9789177490302
Förlag e-bok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN e-bok:
9789188447760

© Modern Audio (Ljudbok)

© Louise Bäckelin Förlag (E-bok)