Brev till min dotter- Elcim Yilmaz

Betyg 3.5
5h 14min
170 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Hur delar vi med oss av vår livserfarenhet till våra barn? Hur berättar vi för våra döttrar om de misstag vi gjort? Saker vi skäms över, som vi ångrar. Lika svårt kan det vara att prata om det vi är stolta över. Höjdpunkter i livet, smarta val vi gjort, klokskap vi samlat på oss. Det kan vara besvärligt att hitta det rätta tillfället för sådana samtal.

Den här antologin är tänkt att vara en inspirationskälla som belyser den starka men också svåra relationen mellan kvinnor som spänner över generationerna. Några av Sveriges absolut bästa skribenter har tillsammans skapat en spännande, stark och stolt samling texter, skrivna av mödrar till döttrar. Texter om unika erfarenheter de vill förmedla till sina döttrar, kloka råd, smärtsamma upplevelser, triumfer och nederlag.

Bland de medverkande finns Elaine Eksvärd, Mia Skäringer, Therése Söderlind, Martina Montelius, Märta Tikkanen, Katarina Mazetti, Maxida Märak, Carolina Neurath och Alexandra Pascalidou. Elcim Yilmaz är redaktör för boken.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

5h 14min

Sidor e-bok:

170

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-03-01

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176513989

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137149813

Vad andra tycker

Recensioner av Brev till min dotter - Ljudbok, E-bok

Brev med varierande innehåll om att vara kvinna och mamma. Förvånansvärt intressant att höra dessa berättelser genom brev.

Embla