Brottsplats 416

- Stefan Arbratt, Jonas Kragnert Bartholf

Betyg 3.4
5h 37min
171 Sidor
Brottsplats Göteborg
bookCoverFor

Beskrivning

En sommarnatt 1995 blir den artonåriga Klara våldtagen och mördad då hon är på väg hem genom Östra kyrkogården i Göteborg. Trots vittnen lyckas man inte hitta den skyldige. Två år senare omkommer en ung kvinna, Mia, i en brand som till synes beror på sängrökning. Göteborgspolisen Klas Hagberg är dock övertygad om att det rör sig om en mordbrand och att gärningsmannen är densamme som i fallet med Klara. Men han blir motarbetad internt och tvingas bort som utredare.

Drygt tjugo år senare närmar sig Klas slutet av sin karriär och arbetar med åldringsbrott. Han har aldrig lyckats glömma Klara och Mia och när han ges en möjlighet att återuppta de gamla utredningarna tvekar han inte. Nu tänker han slutföra det han inte lyckades med en gång i tiden och han får oväntad hjälp av Sara Douhan, som jobbar inom hemtjänsten. Jakten på mördaren blir dock farligare än de kunnat ana och kommer att påverka även deras privata liv.

Sagt om boken:
”Den här boken fångade mig från första sidan och sedan flöt läsningen bara på, alltså en bladvändare. Den är riktigt spännande och tempot och handlingen gör att man bara vill läsa mer och mer.”
Bloggen Bokprataren

”Brottsplats 416 är driven och spännande. Arbratt och Kragnert Bartholf har skapat en egen stil och jag ser fram emot att läsa mer om polisen Klas Hagberg och undersköterskan Sara Douhan.”
Bohusläningen

”Boken är otroligt spännande. Jag hade svårt att lägga den ifrån mig. Imponerad av författarnas sätt att väva ihop historien. Betyg 5 av 5”.
Books of Magnus

”Det här är en bok som fångade mig från första sidan. En lite annorlunda deckare, som var riktigt spännande. Ser fram emot nästa del i trilogin. Betyg 4 av 5.”
Sofias bokhylla

”Intressanta karaktärer, snabba och korta kapitel och en story man inte kan ana slutet på. Jag ser redan fram emot nästa del”.
Fridas Bookcorner

Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
5h 37min
Sidor e-bok:
171
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-06-03
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180001762
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180001779

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)