Bunkern- Hanna von Corswant

212 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Påskhelgen närmar sig och Charlotta längtar efter ett avbrott från livet på banken i staden. Av en kollega får hon ett erbjudande om att åka ut till en gård med en nedlagd minkfarm och jobba några dagar. Lisa och Tomas, som också ska jobba där, är vänliga. Men det är något som inte riktigt stämmer. Charlotta trivs i vårvärmen, om det inte vore för den där lukten. Och att det är så svårt att sova.

Så en dag är Lisa försvunnen. Hon tycks uppslukad av den mörka skogen som omger farmen. Charlotta och Tomas ger sig ut för att leta men det dröjer inte länge innan de kommer ifrån varandra. Tills de återses vid bunkern …

Hanna von Corswant debuterade med den uppmärksammade skräckromanen Barnflickan 2011. Nu är hon tillbaka med en svart skräckhistoria som undersöker landskapet som bebos av de nästan döda. Samtidigt är Bunkern en stor roman om sorg, ensamhet och kärlekstörst.

Hanna von Corswant har skapat en alldeles egen värld där nästan vad som helst kan hända – och ändå tror man som läsare på vartenda ord, varenda död själ som talar till en.

Författare:

Format:

E-bok

Sidor e-bok:

212

Språk:

Svenska

Utgiven:

2013-01-18

Förlag e-bok:

Ordfront

ISBN e-bok:

9789174414141

© Ordfront (E-bok)