Cinema Paradiso - erotiska noveller- Cupido

30min
19 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag ligger på den välanvända madrassen och tittar upp på honom. Han står och byter filmrullar. Människorna nere i salen har en paus mitt i kvällsfilmen. De vandrar runt i foajén, röker, går på toaletten, köper mer popcorn - och vet inte att uppe i maskinistrummet står en helt naken biografmaskinist som sätter nästa filmrulle på plats, medan hans upphöjda lem svajar vid varje rörelse.

Jag är en gift kvinna. Inte med biografmaskinisten Ulf, utan med Jens, som är gymnasielärare.

Det började för några år sedan. Jens var på studieresa i Florens med sina elever från andra ring - och jag var uttråkad. Jag är egentligen en storstadsmänniska, måste jag erkänna. Små samhällen ger mig klaustrofobi. Men Jens drömde om att bo långt, långt ute på landet. Så detta samhälle blev en slags kompromiss. En kompromiss som ingen av oss trivs med ...

Hur ska detta sluta? Och kommer det sluta?"

Läs även "Lördagsnatt, Savoy, Carrie och Roy".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Johan Gustafsson
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
30min
Sidor e-bok:
19
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-06
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724905
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723137

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)

0