Corpus delicti

- Elias Palm

Betyg 4
11h 32min
307 Sidor
Ella Andersson
bookCoverFor

Beskrivning

När den unge John Westmark hittats död i sina föräldrars garage, rubricerar polisen det först som självmord. Men då rättsläkare Ella Andersson tittar närmare på fallet upptäcker hon att något inte stämmer: allting tyder på att kroppen har flyttats efter döden. Efter hand dras Ella in i en utredning som sträcker sig flera år tillbaka i tiden. Motvilligt tvingas hon inse att det finns märkliga samband mellan hennes egen barndom och några av de fall hon arbetar med. Samband som någon tycks vara mycket angelägen om att hon inte ska upptäcka.

”Corpus delicti” är första delen i Elias Palms serie om rättsläkare Ella Andersson. En viljestark och självständig kvinna som inte drar sig för att gå sin egen väg då det gäller att få fram sanningen. Detta är en nyinspelning och en omarbetad version av första utgåvan av "Corpus delicti".

Elias Palm arbetar själv som rättsläkare sedan många år tillbaka och är väl insatt i det han skriver om.

”För att vara en deckardebut så hanteras alla ingredienser förvånansvärt skickligt och bra … Skildringen av Ella Andersson blir också ett nära och fint porträtt av en medelålders kvinna, i yrkes- och privatliv.”
/Bengt Eriksson, Kvällsposten

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
11h 32min
Sidor e-bok:
307
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-14
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003292
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180001199

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)