Croissants till frukost- Annika Estassy

Betyg 3.8
9h 43min
266 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Gabriel har det inte lätt. Inte bara att våren är inställd, golfströmmen på väg åt helt fel håll och hans spermier för slöa för att orka göra sitt jobb, han känner dessutom på sig att vackra Cecilia tänker lämna honom. Igen. Cecilia i sin tur tvivlar allt mer på om det var rätt att gå tillbaka till Gabriel. För vad spelar det för roll att han har världens sötaste nackgrop när han ändå inte vill samma sak med livet som hon?

När den karismatiske Antoine gör comeback i Gabriels liv och lockar med en tillvaro i en trakt med ljumma vindar och trehundra soldagar per år, kan inte Gabriel värja sig. Detta är ju precis vad Cecilia och han behöver. Adjö resultatrapporter, övertid och permafrost, bonjour sol, hav och frihet!

Men att börja ett nytt liv är svårare än Gabriel föreställt sig. Dessutom har Cecilia inte glömt bort vilken hennes hetaste önskan är, och hon tänker se till att den går i uppfyllelse.

Croissants till frukost är en varm och tragikomisk roman om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 43min
Sidor e-bok:
266
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2014-04-25
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789175230214
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789187301711

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)