D som i drunknad- Sue Grafton

Betyg 3.9
8h 6min
Alfabet-serien
bookCoverFor

Beskrivning

Privatdetektiven Kinsey Millhone har fått ett udda uppdrag. Alvin Limardo vill kontraktera henne för att leverera en check på tjugofemtusen dollar - till en femtonårig pojke vid namn Tony Gahan. Redan från början anar Kinsey oråd. Varför lämnar inte Limardo bara över checken själv? När hennes egen betalning uteblir visar det sig att hennes magkänsla haft alldeles rätt. Limardo är i själva verket bigamisten och fyllkajan John Daggett. Och nu har han lurat Kinsey på fyrahundra dollar.

Kinseys jakt på den skrupelfrie bedragaren får ett abrupt slut när Daggetts livlösa kropp spolas upp på stranden i Santa Teresa. Polisen är säkra på att dödsfallet är en olycka. Kinsey är säker på att det är ett mord. Men var börjar man leta när det verkar som att hela staden velat se John Daggett död?

"D som i drunknad" är den fjärde delen i Sue Graftons populära Alfabet-serie om privatdetektiven Kinsey Millhone.

Sue Grafton (1940-2017) var en bästsäljande amerikansk deckarförfattare. Hon föddes i sydstaten Kentucky men flyttade sedermera till Santa Barbara i Kalifornien. Sue är kanske mest känd för sin omåttligt populära Alfabet-serie om privatdetektiven Kinsey Millhone. Även hennes far, C.W. Grafton, var deckarförfattare.
Författare:
Översättare:
Börje Crona
Format:
Ljudbok
Del:

4

Tid ljudbok:
8h 6min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-01-05
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726948349

© Saga Egmont (Ljudbok)