Dagen noll

- David Baldacci

Betyg 3.8
13h 10min
390 Sidor
John Puller
bookCoverFor

Beskrivning

Krigshjälten John Puller arbetar inom den amerikanska arméns kriminalpolis och har rykte om sig att vara deras absolut skickligaste utredare. När en familj med militär koppling hittas brutalt mördad i ett avlägset hörn av West Virginia skickas Puller därför omgående dit för att undersöka saken.

I sin jakt på sanningen slår Puller sig ihop med ortens kriminalpolis, Sam Cole, en kvinna som i likhet med John har sina egna demoner att kämpa mot. De båda mordutredarna inser snabbt att fallet är betydligt mer komplicerat och omfattande än det först verkat. Ett villospår leder till ett annat och Puller och Cole förstår att detta är en utredning där ingenting är vad det ser ut att vara.

När de båda utredarna upptäcker planerna på en hotande sammansvärjning vars följder kommer att nå långt bortom West Virginias berg, tvingas Puller att vända sig till den enda person han vet kan avstyra katastrofen. Puller vet att han måste besegra sitt lands fiender för att undvika total förödelse. Men tiden rinner snabbt iväg och man kan inte döda någon man inte vet är på väg …
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Helena Prytz
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
13h 10min
Sidor e-bok:
390
Språk:
Svenska
Utgiven:
2013-04-15
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789175230719
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789175470580

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)