Dance with a stranger – erotisk novell- Cupido

21 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Och medan vi dansade började hans kuk bli hård. Han gav mig en våt kyss. Jag ville att han skulle ta mig där och då. Jag ville att han skulle lossa knutarna i mina sidenbyxor och tvinga ner mig på golvet."
Jag hade alltid varit lite blyg av mig, vilket också följde mig in i mitt äktenskap med Carl men efter en sexdröm ändrades någonting. Efter att ha varit passiv under sexakten i många år exploderade jag under hans tyngd och tippade runt oss så han blev liggande på rygg istället. Sedan red jag honom, precis som på film. Och det var bara början på mitt sexuella uppvaknande ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Översättare:
Marcus Bohman
Format:
E-bok
Serie:
Sidor e-bok:
21
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-16
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726816143

© Cupido (E-bok)