Dans på glödande kol- Anna Jansson

Betyg 4.2
9h 25min
281 Sidor
Maria Wern
bookCoverFor

Beskrivning

Eldens mäktiga ande vilade över rummet. Lukten av eld skrämde honom, men var samtidigt fascinerande. Han tappade en brinnande tändsticka bland trassel och terpentin. Det var som om papperskorgen fick liv. I värmen buktade den utåt och blev till ett ansikte som ville tränga igenom den mjuka plasten. Han vågade inte röra sig fast det brann för fullt. Elden hypnotiserade honom. Det knastrade som om ansiktet ville berätta något för honom ... en hemlighet om de döda barnen på mammas tavla.

Elvaårige Leo har förlorat sin mamma i sviterna efter en brand. När han flyttar till Visby med sin pappa uppstår ytterligare bränder i samma bostadsområde. En politiker utsätts för trakasserier och kort där efter avlider hans hustru i en anlagd brand. Det blir Maria Werns uppgift att söka sambanden. De leder till ett gäng som hållit ihop sedan gymnasietiden. Ett gäng där brandmannen Björn, som Maria blivit allvarligt förälskad i, har sina vänner.

Dans på glödande kol är den fjortonde boken i Anna Janssons framgångsrika serie om Gotlandspolisen Maria Wern. Det är en bok om girighet, om de krafter som inte drar sig för att utnyttja andras utsatthet och om längtan efter kärlek. Den utspelar sig i ett Visby där turistströmmen återvänt till fastlandet och polisstyrkan reducerats för ett lugnare tempo.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

14

Tid ljudbok:
9h 25min
Sidor e-bok:
281
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-06-15
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113048482
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113048451

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)