Där ute i mörkret- Markus Sköld

Betyg 3.5
7h 41min
bookCoverFor

Beskrivning

Micke är deppig. Han har precis gjort slut med sin flickvän efter sju år tillsammans. För att muntra upp honom ordnar hans kompisar en vildmarksweekend i den lilla byn Mossfors, djupt inne i Norrlands inland. Snart inser de att allt inte är som det ska i de norrländska skogarna. De ser saker de inte kan förklara. Husdjur försvinner för att senare hittas döda.

När mörkret faller måste de samarbeta för att överleva mot en fasa som ingen av dem kunnat föreställa sig. Någonting där ute i mörkret är ute efter dem ...

"Där ute i mörkret" är en skräckinjagande berättelse om kamratskap och överlevnad.

Markus Sköld är en svensk författare av både romaner, noveller och ljudboksserier. Hans berättelser rör sig oftast i gränslandet mellan övernaturligheter och diskbänksrealism.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

7h 41min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-03-01

Förlag ljudbok:

Saga Egmont

ISBN ljudbok:

9788726133219

Vad andra tycker

Recensioner av Där ute i mörkret - Ljudbok

Började bra men slutade med klichéer efter klichéer...

Madde

Spännande!

Anton

Helt ok som lite spännande underhållning. Dock med lite tråkiga karaktärer och rätt kass kvinnosyn. Är vi inte förbi macho män och pipiga kvinnor vid det här laget? Mycket bra uppläsare!

Anna

Bra uppläsare men man fångas inte riktigt av texten. Korta kapitel och kanske skulle varit mer målande beskrivningar. Eller färre karaktärer då jag tycker det var svårt att hålla koll på vilka alla var. Ok att ha på i bakgrunden när man gör annat.

Rebecca

Spännande och välskrivet men lämnade några frågetecken.

Jennifer

Bästa boken jag någonsin lyssnat på 😁👍

Andreas

Borde bli film. Super bra 👍

Jonas

Spännande från början till slut

Andreas

Bra bok

Ok

Robert

Bra bok och bra uppläsare, boken tar upp saker jag själv känner igen (men det är ju individuellt). Lite smårolig till och från 👍

Lise