De döda flickorna i skogen- Lotta Lundh

Betyg 4
10h 28min
Cold case Karlstad
bookCoverFor

Beskrivning

2012 försvann tonårsflickorna Matilde och Alva från sina hem i det lilla värmländska samhället Sunnemo, och efter en stor lokal sökinsats hittades de mördade i en skogsglänta i en närbelägen dalgång. Tio år har gått, men ingen har stått åtalad för brottet.
Cold case-gruppen inom Karlstadspolisen har efter sina tidigare framgångar vunnit stort anseende inom kåren. När de nu får på sitt bord att ta itu med det mest kända olösta fallet i Värmlands kriminalhistoria, så är det dock med blandade känslor inom gruppen. Det är ärofyllt, men är det ens möjligt att hitta något som den ursprungliga utredningen missat?
”De döda flickorna i skogen” är en riktig nagelbitare till bladvändare om fem poliser – var och en med personliga egenheter och speciell kompetens – som med fara för livet är fast beslutna att fånga den mördare som gäckat bygden alltför länge.
Lotta Lundh har förutom de populära böckerna i Cold Case Karlstad-serien även skrivit böckerna om kriminalkommissarie Erik Ljung i Sunne.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
10h 28min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-11-14
Förlag ljudbok:
Lind & Co
ISBN ljudbok:
9789179951078

Vad andra tycker

Recensioner av De döda flickorna i skogen - Ljudbok

Dom andra var bättre, lyssnade klart för uppläsaren Fredde Granberg💜

Viola

Superbra 👍 Jättebra uppläsare 👍

Ingela

Händelserik,välskriven,målande beskrivningar och bra karaktärer Fredde läser perfekt

Sofia

Gav upp efter tre timmar.

Björn

Det var

pia

Spännande bok med intressanta karaktärer. Superbra uppläsare🤗

Majken

En del är övertydligt, somligt upprepande och en del för overkligt. Men med det sagt vill man sträcklyssna, så hon kan väl detta med att driva handlingen framåt. Men jag skulle sannerligen önska att hon minskar ner tugget om Ofelias autism, det blir för mycket.

AP

Suveräna böcker, jag älskar dom!! Och Fredde är uppläsaren nr 1. 👌 Bäst av dom alla. Dock stör jag mig mycket på allt ältande om Ofelia i den här boken. Hur hon beskrivs som en utomjording, i lååånga och flera beskrivningar. Det blir alldeles för mycket av det, och väldigt tjatigt. Annars en bok (serie) dom måste läsas!!

Maria

Så bra!!!!

Lina

Lotta har lyckats igen! Så spännande!

Therese

Sammanlagt superbra bok av Lotta L. Och proffsigt inläst av F.

Malin

Älskar denna serie!

Petra

Lite som en mysdeckare. Lättsam att lyssna på. Fredde Granberg kanon som vanligt

Susanne

Bra!

Karin

Spännande och mycket bra

Evastina