De maktfullkomliga

De maktfullkomliga

Beskrivning av boken

De maktfullkomliga
En idyllisk stuga. Ett osannolikt självmord. En sammansvärjning som hotar att avslöja mörka hemligheter på justitiedepartementet.



Det har gått tre månader sedan Quinn Harlowe lämnade den pressade atmosfären på justitiedepartementet för att arbeta som oberoende konsult och få mer kontroll över sitt liv – kanske till och med få ett liv. Men lyckoruset över den nya tillvaron blir kortvarigt när Quinn hittar sin vän och före detta kollega Alicia Miller död i vattnet utanför sin stuga vid havet. Självmord? Quinn är tveksam.



När hon börjar undersöka saken på egen hand märker snart Quinn att någon följer varje steg hon tar. Huck McCabe påstår att han är livvakt på Breakwater Security, ett privat säkerhetsföretag beläget på inhägnat område i närheten av Quinns stuga. Quinn misstänker att han ljuger, men kan inte ens ana sig till sanningen: McCabe är en agent som arbetar undercover med att försöka nästla sig in i ett nätverk med våldsamma medborgargardister – samma människor som Quinn har identifierat. Förenade av ett gemensamt mål måste Quinn och McCabe ta sig an en kamp på liv och död ... en kamp de vet kan leda till katastrof.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av De maktfullkomliga