De oskyldiga- David Baldacci

Betyg 4.1
12h 28min
391 Sidor
Will Robie
bookCoverFor

Beskrivning

Den före detta elitsoldaten Will Robie är en topphemlig, statsanställd lönnmördare som USA:s regering använder i situationer där varken polis, FBI eller militär räcker till. Robie utför sina order utan frågor och han misslyckas aldrig.

Men så går ett uppdrag fel. Robie är utskickad mot ett mål mitt i Washington D.C., men känner instinktivt att något inte stämmer. För första gången gör Robie det otänkbara: han vägrar att döda.

Robie blir nu själv jagad av sin egen organisation och tvingas fly för sitt liv. Hans vägar korsas av den fjortonåriga Julie, en gatusmart tjej på flykt undan en okänd mördare som samma kväll skjutit ihjäl hennes föräldrar. Robie bestämmer sig för att hjälpa Julie och inser snart att de båda har hamnat i centrum av en enorm konspiration som hotar rikets säkerhet.

David Baldaccis första thriller om den ensamme yrkesmördaren Will Robie är en frenetisk jakt genom Washington D.C. där Robie tvingas kämpa mot de mäktiga organisationer som ska skydda landet. Försvarsdepartementet, armén, FBI, CIA överallt hittar han dubbelspel och infiltration. Spänningsmästaren Baldacci är i toppform och håller läsaren fängslad med ett rasande tempo och en intrig fylld av oväntade vändningar.

De oskyldiga gick rakt in som nr 1 pa New York Times topplista for skonlitteratur och lag pa listan i 15 veckor.
Författare:
Översättare:
John-Henri Holmberg
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
12h 28min
Sidor e-bok:
391
Språk:
Svenska
Utgiven:
2013-08-22
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789175231822
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789187301056

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)