De sammansvurna

- David Baldacci

Betyg 4.2
13h 14min
420 Sidor
Kamelklubben
bookCoverFor

Beskrivning

Den femte boken i serien om Oliver Stone och Kamelklubben!

John Carr, även känd som Oliver Stone och en gång USA:s skickligaste lönnmördare, står i Lafayette Park framför Vita huset, kanske för sista gången. Presidenten har personligen bett Stone att tjäna sitt land igen genom ett riskfyllt hemligt uppdrag. Trots att han har kämpat i decennier för att lämna sin tidigare karriär bakom sig, har Stone inget annat val än att säga ja.

Men Stones uppdrag förändras drastiskt innan det ens har börjat. Samma kväll som den brittiske premiärministern gästar Vita huset detonerar en bomb i Lafayette Park, en uppenbar attack mot både presidenten och premiärministern. I de kaotiska efterdyningarna får Stone ett nytt, mer brådskande uppdrag: att hitta de ansvariga för bombdådet.

Den brittiska MI-6-agenten Mary Chapman blir Stones partner i sökandet efter de okända angriparna. Men deras skugglika motståndare visar sig vara fullt kapabla till mord och, värst av allt det verkar som om bombdådet i parken bara var inledningen till någonting mycket större. Stone ber om hjälp från de enda han vet att han kan lita på: Kamelklubben. Men det kan visa sig vara ett stort misstag.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Jan Risheden
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

5

Tid ljudbok:
13h 14min
Sidor e-bok:
420
Språk:
Svenska
Utgiven:
2011-08-31
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789186615444
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789187301131

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)