De sju som såg

- Denise Rudberg

Betyg 4.1
8h 21min
252 Sidor
Marianne Jidhoff
bookCoverFor

Beskrivning

I husen på Stockholms finaste gator döljs många familjehemligheter. När läkaren Folke Bergman kallas till ett skyddat kvinnoboende för att ta hand om två kvinnor som behöver läkarvård, vet han inte att det kommer leda till att hemligheten ur hans förflutna snart kommer att hinna ikapp honom.

Marianne Jidhoff försöker landa i sin nya roll som chef för den externa utredningsenheten när hon tillsammans med kriminalkommissarie Torsten Ehn, kriminalassistent Augustin Madrid och deras två nya kollegor får ett larm. En mycket känd idrottsman har hittats död, och man misstänker att det rör sig om ett mord. På ytan hade mannen en perfekt tillvaro med en framgångsrik karriär och ett lyckligt äktenskap. Då utredningen fördjupas får Marianne dock höra rykten om att mannen inte varit en så underbar make som det verkat. En otäck sanning om våld och övergrepp bakom stängda dörrar börjar visa sig, och snart är ingenting som de först trott.

Sjunde delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie är här. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff är tillbaka. Denise Rudberg tar oss än en gång med in i guldfoajéer och sammetsklädda salonger. Krypande spänning och elegant underhållning i en värld där en vacker yta döljer många mörka familjehemligheter.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

7

Tid ljudbok:

8h 21min

Sidor e-bok:

252

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-10-11

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176515808

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137149486

Vad andra tycker

Recensioner av De sju som såg - Ljudbok, E-bok

Bra och underhållande i solstolen!

Eva

Rösten är bra men hon gör nästan inga pauser så det är oerhört svårt att hitta någonstans att pausa 😆

Victoria

Ju fler böcker jag lyssnar på, ju fler vill jag fortsätta med. De, huvudpersonerna i boken, blir som familjemedlemmar, som man vill se hur det går för 😉😍

Margareta

Bra

Git