De som aldrig glömmer- Karl Eidem, Jale Poljarevius

Betyg 4
10h 20min
280 Sidor
Hannah Kaufman
bookCoverFor

Beskrivning

Stockholmspolisen Hannah Kaufman blir rekryterad av Säpo för att delta i en av de största internationella operationerna i modern tid. Det är en kall januaridag 2020 när Israels säkerhetstjänst, Mossad, kontaktar Säpo och berättar att terroristen Abu Q äntligen lokaliserats efter ett halvår av spaningar i ytterst farliga IS-kontrollerade områden i Syrien och Irak. Abu Q, som varit hjärnan bakom två terroristattentat i Sverige, har nu spårats till den lilla syriska staden Al-Sukhnah och det är där Operation Blixtnedslag ska äga rum.

Bara några dagar efter telefonsamtalet från Mossad sitter Hannah, både rädd och exalterad, på flyget mot Damaskus. I all hast fick hon lämna sin kära Emil hemma och utan att riktigt berätta hela sanningen om uppdraget för honom och familj, var hon nu under täckmantel på väg mot totalt främmande mark ...

"De som aldrig glömmer" är del 3 i serien om Hannah Kaufman, en rafflande spionthriller med högt tempo i internationell miljö som inte lämnar någon läsare oengagerad.

Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Jale Poljarevius är polisintendent och expert på organiserad brottslighet. Han är även känd för sin medverkan i TV-programmet "Efterlyst".
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
10h 20min
Sidor e-bok:
280
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-05-26
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726780468
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726780543

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)