De underkända

- Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt

Betyg 4.3
13h 55min
371 Sidor
Sebastian Bergman
bookCoverFor

Beskrivning

En känd dokusåpadeltagare hittas mördad i en övergiven skola, skjuten i huvudet med bultpistol. Han sitter på en stol i ett klassrum, bunden, med ansiktet vänt in mot hörnet och en dumstrut på huvudet. Ett flersidigt frågeformulär sitter fastnitat på ryggen med häftpistol. Testet har med allmänbildning att göra och den mördade har uppenbarligen inte klarat kraven.

Det första offret följs av flera, alla samma sorts mediala kändisar, och Riksmord kopplas in. De famlar efter bevis men Sebastian Bergman hittar spår i anonyma insändare i tidningar och chattar. Skribenten raljerar mot bristen på allmänbildning hos den nya generationens förebilder, men uppehåller sig lite för gärna vid morden. Sebastian börjar utmana och inser snabbt att den anonyma vet saker om morden som bara polisen känner till.

I De underkända - HjorthRosefeldts femte bok i den framgångsrika serien om Sebastian Bergman - ställs han och kollegerna från Riksmord inför en komplex och avancerad seriemördare som till slut kommer hota hela teamets existens.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

5

Tid ljudbok:
13h 55min
Sidor e-bok:
371
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-06-15
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113067445
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113067438

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)