Den allra bästa gåvan – erotisk novell

Den allra bästa gåvan – erotisk novell

Beskrivning av boken

"Jag hör stön från klassen. Det är omöjligt att säga om de är medkännande eller kåta, men rodnaden blossar upp i mig igen när jag inser hur många främlingar som sitter och tittar på mitt straff. Jag älskar det."
Det är min födelsedag och jag har varit tvungen att vara en duktig flicka för att få min present. Min man har planerat det i minsta detalj, med ett fullsatt klassrum, kateder och linjal, och jag har strukit över dagarna i kalendern för att räkna ner till belöningen jag ska få för jag varit så duktig. Ironiskt egentligen, att belöningen för att vara duktig skulle vara att bli behandlad som en stygg flicka.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Den allra bästa gåvan – erotisk novell