Den allra bästa julen / Doktorns miss
    
Dela boken    
Den allra bästa julen

Stellas julklapp till sig själv är att skaffa sig ett kärleksliv. Hur svårt kan det vara? Visst, hon har blivit bränd en gång och blir ständigt påmind om det förflutna eftersom hon jobbar sida vid sida med mannen som svek henne. Men nog ska det väl gå att hitta en man som kan jämföras med den snygge, framgångsrike, charmige och omtänksamme Daniel Buchannan? Vad är det man brukar säga, förlorar du en står dig tusen åter? I takt med att julhelgen närmar sig inser Stella ändå att det bara finns en sak hon vill ha av tomten …


Doktorns miss

Sjuksköterskan Maggie Green älskar sitt jobb på barnsjukhuset och hon älskar att få göra sitt yttersta för de sjuka barnen på sin avdelning. Men djupt i sitt hjärta bär hon på en stor sorg – hon kommer aldrig att kunna bli mamma.

Fast en enda passionerad natt med barnläkaren Nash Reece kanske kan få oväntade följder? Det är åtminstone vad han är livrädd för, medan Maggie inte är det minsta orolig. Hon vet att det inte finns någon risk. Fast man ska väl aldrig säga att någonting är omöjligt?

Visa mer