Den åttonde dödssynden- Rebecka Edgren Aldén

Betyg 3.7
9h 24min
264 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Nora är en lyckad krönikör, författare och föredragshållare, av den där sorten som intalar sina läsare och åhörare att alla kan bli lyckliga och lyckade om de bara tar tag i sitt liv och anstränger sig.

Det gjorde hon nämligen själv för tio år sedan, när hon föll i ett trapphus från sjunde våningen och nästan förlorade livet, ett tillfälle hon fortfarande bara har luddiga minnen av.

En dag flyttar Klara in i huset mitt­emot och ordningen i villakvarteret störs. När Nora i samma veva sätter i gång med att skriva ännu en bästsäljare - om dödssynderna - möts hon av en rad problem. Sakta men säkert börjar hennes förflutna komma i kapp henne. Kanske var det som hände tio år tidigare ingen olycka?

Den åttonde dödssynden är en spänningsroman om lyckliga fasader och saker vi vill dölja, om mänskliga tillkortakommanden och fasansfulla hemligheter.

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 24min

Sidor e-bok:

264

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-08-01

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113081861

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113061764

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Den åttonde dödssynden - E-bok, Ljudbok

Varför alla dessa ingående beskrivningar av kräksituationer?

Flera ”fall” av dålig svenska i form av felaktiga ord i kombination med rens kontinuitetsfel, när författaren skriver om Nora hos Sonja på sjukhuset t ex och skriver att ”Sonja står i hörnet” när det är Nora som stod i ett hörn, Sonja låg ju ner… Näe, den här författaren vinner inga priser hos mig.

Maria