Den blå dörren - erotiska noveller- Cupido

30min
18 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Maria hade precis fyllt arton. Trots att hon var en jordnära tjej kände hon sig starkt lockad av det mystiska. Hon läste många böcker om ockultism och dyrkade mysteriet i en grupp som höll till på Østerbro. I synnerhet tyckte hon att mäster Stanyl Trepjemsk, en man från Georgien, var intressant. Maria hade alltid tyckt att människor över trettio var gamla. Men hon tyckte inte att Stanyl Trepjemsk kändes gammal. Han utstrålade manlighet och trygghet, trots hans cirka fyrtio år och hans Dracula-liknande utseende med buskiga ögonbryn, svart, elegant skägg och fylliga, mörka hår. Rösten var lugn och djup och han hade en vacker figur. För bara ett år sedan skulle hon ha förnekat att hon attraherades av en mogen man. Men nu hon uppskattade hon honom mer än småpojkarna i sin egen ålder. Hon bestämde sig för att förföra Stanyl Trepjemsk. Han skulle få ta hennes oskuld. Innan hon gick till nästa föreläsning tog hon på sig något frestande och la en spännande makeup. Hon tog på sig ett par små svarta trosor med höfthållare, men skippade behån, satte på sig strumpor med ett svart mönster, en kort svart kjol och en röd sidenblus och hängde ett halsband av konstgjorda djurtänder runt halsen. Detta borde nog göra susen, tänkte hon... Och det gjorde det.

Vad kommer hända med Maria? Vem är Stanyl Trepjemsk? Och var bor han? Tar han hennes oskuld? Och vad döljer sig bakom den blå dörren?"

Läs även "Volleyboll".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Marcus Bohman
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
30min
Sidor e-bok:
18
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-20
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726725803
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726722246

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)

0