Den blå vänthallen- Viveca Lärn

Betyg 3.6
9h 30min
232 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Markus Granat är snart femtio, en stillsam karl med något förvirrat i blicken. Många moderliga kvinnor vill ta hand om honom eftersom de tror att han är hjälplös. Men Markus är inbiten ungkarl. Han har jobbat på universitetsbiblioteket i Göteborg i hela sitt liv. Sina känslor får han utlopp för i de klassiska ryska och franska romanerna. Markus eget liv är behagligt monotont.

När den stora snöstormen rasar i november -95 beger sig Markus ut på en promenad i den igensnöade staden - en promenad som ska förändra hans liv. In på restaurang Vänthallen i Brunnsparken stormar Samantha Svensson: Samantha från Bohuslän med den alltför korta kjolen, den alltför påträngande dialekten, de alltför yviga gesterna, men med en röst som ingen annan. När snöstormen dragit förbi känner inte Markus igen sig.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 30min
Sidor e-bok:
232
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-06-19
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176515877
Förlag e-bok:
Wahlström & Widstrand
ISBN e-bok:
9789146222286

Vad andra tycker

Recensioner av Den blå vänthallen - E-bok, Ljudbok

Många skratt -sanslös berättelse

Lena

Överrumplande!

Viveca Lärn låter oss komma nära några udda figurer, hur de möts i kärlek mot alla odds, med sina brokiga, knögliga bagage i sina ryggsäckar övervinner de avgrunder och svår sorg som tidigare hindrat möjligheten att leva utan skuld. Tack Viveca 🍀💫✨

Carina