Den du borde frukta- Ingrid Elfberg

Betyg 3.7
14h 47min
415 Sidor
Erika Ekman
bookCoverFor

Beskrivning

En välkänd företagares kropp hittas flytande i Göta älv. Hans flotta lägenhet är tömd på allt av värde. Erika Ekman och hennes kollegor på Grova brott gruppen går snart in i en återvändsgränd men oväntat upptäcks märkliga likheter med andra fall där fler män har blivit plundrade och sedan försvunnit spårlöst. Alla har dejtat på nätet.

Allt får en ny dimension när Zora, syster till en av utredarna, får sparken från sitt jobb som copywriter på en reklambyrå i Stockholm samtidigt som hennes sambo gör slut. Hon återvänder stukad till barndomsstaden Göteborg och börjar nätdejta. Men hon inser att det vid snart fyllda femtio är svårare än hon väntat.

När hon är på väg att ge upp får hon kontakt med den kultiverade och charmige Carl. Men är Carl för bra för att vara sann? Varför vill han aldrig prata om sig själv och sitt förflutna? Döljer han något? Snart dras Zora in i smutsiga familjehemligheter, dramatiska händelser och en ödesdiger kamp mot en osynlig motståndare.

Den du borde frukta är en hyperaktuell psykologisk thriller som speglar farorna vi kan möta i vårt sökande på nätet efter den stora kärleken.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
14h 47min
Sidor e-bok:
415
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-02-10
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789178355853
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789178355846

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)