Den farliga färden

Betyg 3.6
4h 54min
140 Sidor
De överlevande
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Överlevarkolonin Familjen kämpar för sin överlevnad i Minnesotas vildmarker, hundra år efter att tredje världskrigets atomvapen lämnade den amerikanska kontinenten i förödelse, svält och fiendskap. Det går ett rykte att det i New York, under stadens gator, finns en räddning: genesisfröna. Frönas magiska kraft kan sätta stopp för hungersnöden. Men det en gång storslagna New York har blivit en levande mardröm, en no-go zone härjad av zombielika varelser. Blade och hans krigarhärd Triad-Alfa känner sitt kall. För att rädda civilisationen vågar de sig in i metropolen, fullt medvetna om att det är med livet som insats.

Efter att ett kärnvapenkrig lagt världen i ruiner försöker ett fåtal överlevande klara sig i det postapokalyptiska helvete som återstå av jorden. Det är inte bara konflikter, strålning, gift och föroreningar som hotar människorna. Under atomvintern har nya varelser skapats och de hotar nu människans existens ...

David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer: science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under pseudonym till en rad olika erkända bokserier, däribland Bröderna Hardy, Blade (en spin-off på De Överlevande) och Davy Crockett.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Ansis Grinbergs

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

10

Tid ljudbok:

4h 54min

Sidor e-bok:

140

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-06-18

Förlag ljudbok:

Saga Egmont

ISBN ljudbok:

9788726235302

Förlag e-bok:

Saga Egmont

ISBN e-bok:

9788711821510

Vad andra tycker

Recensioner av Den farliga färden

Bra

John

Herregud. Man kan tro att boken är skriven av en tolvåring. Bedrövligt dålig.

2