Den femte dejten / I den stormande vinden

Den femte dejten / I den stormande vinden

Beskrivning av boken

Den femte dejten
Det är nyårsafton och läkaren Mira Dupris kommer på det perfekta nyårslöftet: Hon ska minsann gå på 25 dejter på ett år! Efter en uppbruten förlovning är hon trött på seriösa relationer så det här året ska hon bara ha kul. Och allt går enligt plan fram till den femte dejten. När den charmige surfkillen Jack ramlar framför hennes fötter i skidbacken inser Mira snabbt att han innebär trubbel. För hur mycket hon än kämpar emot är det något med Jack som får henne att vilja ha mer …

I den stormande vinden
Doktor Cora Wilton älskar att jobba i sitt avlägsna tropiska paradis och vem behöver en man då? Men när en cyklon drabbar Stillahavsön Tarparnii förs Cora utom fara och rakt in i famnen på den ursnygge läkaren Archer Wild. En famn där hon genast känner sig hemma.



Att rädda liv är lätt för Archer, men att öppna sitt hjärta är däremot något som verkligen skrämmer. Nu står han plötsligt där med en vacker och fascinerande kvinna i sina armar och en föräldralös liten pojke vid sin sida. Dags att lägga benen på ryggen alltså. Eller ska han äntligen våga möta sina demoner och stanna kvar?

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Den femte dejten / I den stormande vinden