Den frusne mannen- Hans Rundberg

Betyg 3.6
12h 37min
380 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Hur hänger ett terrorattentat ihop med Himalaya och ett äktenskap på upphällningen? När advokaten Harald oväntat får chansen att leda ett projekt i Kashmir, Indien, kan han inte tacka nej. Hans äktenskap håller på att haverera och han har börjat önska sig mer av livet än en relation som skaver. Men projektet leder till ett större äventyr än han väntat sig. Det blir en dramatisk resa som ställer krav på honom som man och människa. Han får hjälp av den lokala kontaktpersonen, Miss Eva Gelanijh, men kan han verkligen lita på henne?

Den bäste vännen Erik anser att Haralds fru, Louise, behandlar sin man likt en överambitiös arborist. Vännen blir ett viktigt stöd när äventyren vid Himalayas fot förföljer Harald tillbaka till Stockholm, där han på nära håll blir indragen i ett terrorattentat.

"Den frusne mannen" är en spänningsroman om faran med livet och glädjen i kärlek. Vi får ta del av Haralds sökande efter ett liv som känns äkta i en tillvaro som rymmer internationella konflikter och terrorister. Berättelsen skildrar en längtan efter intimitet, ärlighet och innerlighet. Ska man akta sig för att önska för mycket?

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
12h 37min
Sidor e-bok:
380
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-10
Förlag ljudbok:
Bookea
ISBN ljudbok:
9789189413474
Förlag e-bok:
Bookea
ISBN e-bok:
9789189448568

© Bookea (Ljudbok)

© Bookea (E-bok)