Den hemliga våningen

Betyg 4.2
10h 33min
414 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

London, 2017. Lia får sitt livs överraskning när hon får veta att hennes känslokalla mormor har testamenterat en exklusiv våning till henne – i Paris. Lägenheten på den fashionabla adressen har stått orörd sedan andra världskriget och visar sig vara en skattkammare full av kända konstverk, värdefulla smycken och designkläder. Men det mest chockerande är fynden av nazipropaganda. Lia söker upp konstkännaren Gabriel Seymour. Genom att ta reda på konstverkens ursprung hoppas hon få veta sanningen om sin mormor.

Paris, 1942. Tyskarna ockuperar huvudstaden men den eleganta Estelle Allard påverkas inte av krigets vedermödor. Det är först när nazisterna kommer för att hämta hennes vänner som verkligheten drabbar henne. Utan att tveka hjälper Estelle dem hon älskar, även om hon själv riskerar livet. Vad hon inte vet är att hennes handlingar kommer att få konsekvenser i generationer framöver.

Den hemliga våningen är en spännande skildring av krigets Paris med två starka och karismatiska kvinnor i huvudrollen. Det är en häpnadsväckande berättelse om spioneri, mod och sann kärlek.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Annika Sundberg

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

10h 33min

Sidor e-bok:

414

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-11

Förlag ljudbok:

Historiska Media

ISBN ljudbok:

9789177899112

Förlag e-bok:

Historiska Media

ISBN e-bok:

9789177899105

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Den hemliga våningen -
Ljudbok, E-bok

Mycket bra

Ann-Marie

Den var bra, spännande ibland 😊

Annika

Bra historia och som vanligt bra uppläst

Jessica

Mycket bra

Evalena