Den kinesiska trädgården

- Jan Mårtenson

Betyg 3.8
10h 43min
336 Sidor
Homandeckare
bookCoverFor

Beskrivning

Jan Mårtenson är en av våra mest lästa och produktiva författare. Varje år kommer det ut minst en detektivroman som omedelbart hamnar i topp på försäljningslistan. I "Den kinesiska trädgården" blir Johan Kristian Homan indragen i ett intrikat spel bland internationella vapenhandlare och kallblodiga mördare.

I baren på anrika Hotel Lanesborough vid Hyde Park i London sitter antikhandlaren Johan Kristian Homan och smuttar på en Dry Martini. Han har precis varit på Sotheby’s och för en kunds räkning ropat in två utsökt vackra hästar i lergods från den kinesiska Han-dynastin. Tillfreds låter han tankarna vandra, men störs plötsligt när en högljudd svensk man med något arrogant uppsyn och en vacker kvinna slår sig ner vid bordet intill. Homans nyfikenhet tar överhanden och snart har han lärt känna Maximilian Granberg, storsamlare av utsökta kinesiska antikviteter.

Under ytan av flärd och exklusivitet ruvar dock mörka hemligheter och snart dras Homan in i ett sofistikerat spel bland internationella vapenhandlare och ond, bråd död. Och plötsligt har den beskedlige antikhandlaren dragit på sig uppmärksamhet från såväl CIA och MI6 som den kinesiska maffian.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

34

Tid ljudbok:

10h 43min

Sidor e-bok:

336

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2007-09-21

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173480925

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789143503685

Vad andra tycker

Recensioner av Den kinesiska trädgården - Ljudbok, E-bok

Trevlig historia. Ej för många inbl. ” deckare” som är en vanlig pers

Utmärkt

Tom