Den mörka ängeln- Elly Griffiths

Betyg 4.1
10h 39min
293 Sidor
Ruth Galloway
bookCoverFor

Beskrivning

Den mörka ängeln är tionde boken om rättsarkeologen Ruth Galloway i brittiska Norfolk, som alltid blir indragen i mystiska och spännande fall.

Ruth blir smickrad när hon kontaktas av den italienska arkeologen Angelo Morelli som hon tillbringade en natt med för länge sedan. Han behöver hjälp med att uttolka ett fynd av benrester i en liten bergsby nära Rom. Det var åratal sedan Ruth hade semester, så en vistelse i Italien kan hon inte tacka nej till.

Tillsammans med sin dotter reser Ruth till Castello degli Angeli, där det inte blir så rofyllt som hon hoppats på. I byn hittar hon en medeltida helgedom men också mörka hemligheter som leder tillbaka till krigsåren och motståndsrörelsen. Överraskande nog dyker dessutom hennes arbetspartner kommissarie Harry Nelson upp, vilket kommer väl till pass när ett mord sker. Vad är det Ruth är på spåren som någon i byn är beredd att mörda för att hålla hemligt?

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Carla Wiberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

10

Tid ljudbok:
10h 39min
Sidor e-bok:
293
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-09-19
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178270286
Förlag e-bok:
Bokförlaget Forum
ISBN e-bok:
9789137152912

Vad andra tycker

Recensioner av Den mörka ängeln - Ljudbok, E-bok

Bästa uppläsare gör boken levande.

Linnéa

Som vanligt mycket spännande handling. Uppläsare har en härlig röst, njuter när jag lyssnar 😉

Marie viggis

👍🏻

Klara

Mycket bra serie! Sträcklyssnar. 🎧

Lianne

Uppläsning

Uppläsaren har inte korrekt uttal på väl kända italienska ord, drar ner betyget, onödigt slarv som förtar en del av nöjet att lyssna

Inger