Den okände Kimi Räikkönen

Betyg 4.1
5h 46min
300 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Det här är berättelsen om en man som tog sig från en uppväxt under enkla förhållanden hela vägen till toppen av ett mycket ovanligt yrke. Nu får vi äntligen höra Kimi Räikkönens version! Även hans närstående, stallchefer, mekaniker, manager, fysioterapeut och många fler bidrar med berättelser.

Den okände Kimi Räikkönen är en hisnande färd in i Räikkönens liv: Hans körning, familj, fritid och de dramatiska ögonblicken som ledde fram till att hans liv i dag ser ut som det gör. Räikkönen delar med sig av fantastiska, humoristiska och rörande ögonblick, samtidigt som vi får uppleva en hisnande värld av motorsport. Den prisbelönte och bästsäljande författaren Kari Hotakainen har under skrivprocessen arbetat nära Räikkönen. Texten varvas med familjefoton och backstage-bilder. Boken tål att jämföras med I am Zlatan eller Open av Andre Agassi.

Den okända Kimi Räikkönen är inte en glansig prydnadsbok, och inte heller en bok enbart för fansen. Det här är en sann berättelse om en anspråkslös man som blir världsmästare och varumärke: En världskänd men ännu okänd idrottsstjärna. Ljudboken är inläst av Oskar Pöysti.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Mårten Westö

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

5h 46min

Sidor e-bok:

300

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-03-17

Förlag ljudbok:

Förlaget M

ISBN ljudbok:

9789523332331

Förlag e-bok:

Förlaget M

ISBN e-bok:

9789523331754