Den osynlige vännen 1- Stephen Chbosky

Betyg 3.9
16h 7min
394 Sidor
Den osynlige vännen
bookCoverFor

Beskrivning

Sjuåriga Christopher Reese och hans mamma Kate flyttar till den lilla staden Mill Grove i Pennsylvania. Det verkar först som den perfekta platsen att starta om på nytt i. Men en dag försvinner Christopher spårlöst. I sex dagar är han borta. Sedan dyker han upp igen. Han kommer ut från skogen i utkanten av staden, helt oskadd. Men han minns inte var han har varit.

Snart upptäcker Christopher att han vet saker om folk som han inte borde veta. Och han hör en röst i sitt huvud. Rösten säger åt honom att bygga en trädkoja i skogen innan juldagen. Om han inte gör det kommer något fruktansvärt att hända.

Det visar sig snart att det finns två världar. Den vanliga världen, den som Christopher och hans mamma känner till. Sedan finns det en annan värld, den osynliga världen, som existerar parallellt. Och den världen drar Christopher till sig. Snart befinner sig mor och son i en kamp för sina liv och deras lilla stad blir slagfältet i ett krig mellan gott och ont.

Den osynlige vännen är en episk, storslagen skräckroman som kommer att få dig att titta under sängen mer än en gång innan du ska gå och lägga dig. För fans av Stephen King och Stranger Things.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Christian Ekvall
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
16h 7min
Sidor e-bok:
394
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-09-11
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113089973
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113089980

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)