Den perfekta frukten - erotiska noveller- Cupido

34min
19 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

Margrethe häller upp ett glas. Hon stryker en hand ned över sig själv, som om hon slätar ut sin klänning, tar med sig glaset, går bort till det öppna fönstret och tittar ned på taket, ned mot bryggorna i Risør. Hamnen är full med vita segelbåtar. Från en av de många utomhusscenerna ljuder toner från en fioltrio. Det är tre dagar in i den årliga kammarmusikfestivalen, och i staden ekar den mest underbara musiken, den mest underbara glädjen av solen och sommarklädda människor som stänger ögonen och överlämnar sig till det mest subtila av alla njutningar. Det ringer på dörren. Utanför står Birk, som är musiker och ska spela på festivalen. Han är son till en väninna, men har faktiskt blivit en man nu. Han har en kamrat, Trym, som också ska spela på kvällen... De äter frukt och dricker vin.

När de kommer hem från konserten sent på kvällen knackar det på sovrumsdörren. Där står Birk... Och han lägger sig snart i sängen. Snart kommer också Trym in i sovrummet...

Läs även "Jordgubbar med grädde".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Marcus Bohman
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
34min
Sidor e-bok:
19
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-08-02
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726725766
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726722284

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)