Den röda oskulden - erotiska noveller

Den röda oskulden - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"Caesars 26-åriga, charmiga utseende med blå ögon och ljusblont hår, tillsammans med den smala figuren, hade en lockande effekt på det svagare könet. Han var fortfarande missnöjd med sin något långa näsa, som enligt honom själv inte var proportionerlig till resten av hans ansikte. Han liknade sig själv med den långnäsade Cyrano de Bergerac. Men glädjande nog hade inga tjejer sett likheten. Kanske för att de inte hade litterära kunskaper.

Nu hade han fångats av en tjej som bodde i närheten. Nästan varje morgon, exakt 8.23, gick hon till bussen för att börja arbeta. Från kontorsfönstret kunde han följa henne en bit på vägen. Han hade inga svårigheter att ta reda på vad hon hette. Hon bodde i kvarteret mittemot och han kunde se från sitt skrivbord allt som hände i lägenheten. Hon bodde på fjärde våningen. En dag smög han in i trapphuset för att läsa vad som stod på namnskylten. Hon hette Sanne Mortensen."

Vad kommer att hända med Caesar och Sanne?

Läs även "Tärningen".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Den röda oskulden - erotiska noveller

För få betyg just nu

För få betyg just nu