Den sakkunnige

Den sakkunnige

Beskrivning av boken

Den Sakkunnige är kanske den mest kontroversiella och explosiva bok du kommer att läsa under många år framöver.

Detta är den verkliga historien om Sverige. Den som få känner till och ännu färre vill kännas vid. Från Boforsskandalen, statsministermordet, affärer med diktaturer, samverkan med supermakters underrättelsetjänster, och inte minst våra egna statligt sponsrade problemlösare.

Är det sanning eller påhitt? Lögn eller fakta? Rätt eller fel? Den Sakkunnige står över sådana simpla spörsmål. Den Sakkunnige lever och verkar i en annan dimension. Men allt han gör har ett syfte. Du kanske inte vill kännas vid hans metoder. Men du har mycket att tacka honom för.

Han är Den Sakkunnige. Liten, svag, blek. Han rör sig i gråzonen. Ingen ser honom i maktens korridorer. Men han finns där. Han vet allt. Han ser allt. Han hör allt. Från Rosenbad till Östberlin, från Washington DC till Bagdad. Den Sakkunnige bär Sverige framåt på sina späda axlar.

Den Sakkunnige är en av de mest spännande och initierade beskrivningar (i romanform) av vad som försiggår under den polerade ytan i en nations statsapparat, författaren är väl insatt i den värld hen beskriver, En sakkunnig?

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Den sakkunnige